Vårt varma TACK!

Det räcker inte alltid med engagemang och stor drivkraft. Inte heller med blygsamma medlemsavgifter och ett begränsat kommunalt stöd. Ibland behövs det mer – och vi är glada och tacksamma för den hjälp vi får på olika sätt. Just nu vill vi rikta ett stort tack till följande företag:

Second Base AB

Tack för ett suveränt avtal där vi till låg kostnad får möjlighet att använda detta suveräna publiceringsverktyg för vår nya webbplats!

Ett modernt, elegant, intelligent och intuitivt publiceringsvektyg med en effektiv utvecklingsmiljö och en unik affärsmodell - där ambitionen är att göra arbetet enkelt, både för redaktörer och för utvecklare. Genom ett välgjort gränssnitt och genomtänkta funktioner erbjuder Second Base en unik och flexibel miljö som inte sätter några begränsningar för vad som är möjligt att skapa på webben.

Läs mer om Second Base här!
 

Massmedia Reklam & Television

Ett lokalt, litet - men dynamiskt och mångsidigt företag - som hjälper oss med att producera delar av vårt kommunikations- och utbildningsmaterial samt att distribuera det via olika tekniska vägar, bland annat denna webbplats.

Läs mer om Massmedia Reklam här!

Civilförsvarsförbundet Västra Östergötland

Postadressc/o Björn Ekedahl, Maskrosgränd 6, 595 54 Mjölby