Här är vinnarna i lotterierna på Depot Mantorp

GRATTIS till er som vann i lotterierna!

Tack för att du besökte oss och för alla trevliga samtal om trygghet och krisberedskap. Och ett särskilt stort TACK till alla som köpte lotter av oss!

Två av vinsterna var skänkta av Dollarstore, Team Sportia och Citygross. De bestod av två set med innehåll för en persons överlevnad i hemmet i ett läge där ingenting längre fungerar - alltså vid t ex ett långvarigt elbortfall eller någon annan form av extraordinär händelse då var och en själv måste klara sig i minst ett och ett halvt dygn - alltså 72 timmar.
      Varje vinnare får nu två staplingsbara plastboxar med lock som inuti har olika sorters torra och konserverade livsmedel, ljus, tändstickor, pannlampa, multiverktyg, filt, sovsäck, hygienartiklar m m. Utöver det hade vi i föreningen själva bidragit med ett gasolkök till varje set.

Två vinnare är klara

Den gröna lotten med nummer 72 hade Marie Johansson från Motala.
Grattis! Nu är vi i gång med att hitta ett sätt att leverera överlevnadsboxarna

I det andra lotteriet, de blå lotterna, serie N, blev det Danne Piel i Gottlösa utanför Mantorp som får vårt GRATTIS till att han vann en plastbox fylld med utrustning för matlagning, belysning, radiolyssning (vevradio) m m. Den vinsten var från oss i Civilförsvarsförbundet Västra Östergötland.

Du som har vunnit i det gröna lotteriet med lott nummer 93:

Skicka dina namn- och adressuppgifter till info@krisresurs.se Bifoga e-postadress och mobilnummer så återkommer vi till dig med leveransbesked.

Många barn lärde sig något nytt

Så roligt det var att kunna ge mer än 90 barn och åtföljande föräldrar lite ny kunskap om hur barn bör göra för att klara sig själv i skogen om de gått vilse – alltså en liten snabbversion av det som kallas "Hitta Vilse". Hoppas ni tyckte det var spännande – och att choklad-påskharen som den snälle farbrorn på Dollarstore gav er - smakade gott!

 

 

Civilförsvarsförbundet Västra Östergötland

Postadressc/o Björn Ekedahl, Maskrosgränd 6, 595 54 Mjölby